ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Habeas Corpus

theater
#MadeInBxl
#Daredevil
#Society
18—19.11.2016

We gaan verzinnen godverdomme

"Volgens ongeloofwaardige experts beleven we momenteel het ergste millennium ooit. Nog erger dan dat met de kruistochten en de honderdjarige oorlog. De toestand is hopeloos, nog hopelozer dan vorige keer. De vijand is onverslaanbaar, nog onverslaanbaarder dan vorige keer. Onze vrijheid staat op het spel, nog meer dan vorige keer. Onze normen en waarden staan onder druk, we moeten ze beschermen met ons leven, maar ervoor sterven hoeft ook weer niet. De tegenpartij is met zoveel, gelukkig dat ze een minderheid zijn. En het enige wat we bedenken, is meer van hetzelfde.

Fuck it.

We gaan verzinnen godverdomme. We gaan nog fantastische dingen verzinnen en uitproberen, want de geschiedenis is maar pas begonnen. Want dit is niet het beste wat we kunnen bedenken. Meer en nog en beter."

• Na Otaku (selectie Theaterfestival), In Onaanvaardbare Staat (selectie Sabam Awards) en Attack of the Killer Z keert Joost Vandecasteele terug naar de Kaaistudio's met een soloproject: een mengeling van literatuur en stand-upcomedy. In 2016 publiceerde hij zijn inmiddels vijfde – en bejubelde – boek Jungle.

'Gefascineerd uitkijken naar de toekomst is veel moeilijker dan het angst- en doemdenken dat nu zo in de mode lijkt.'  Joost Vandecasteele in De Morgen

Rock-'n-rollschrijver Joost Vandecasteele maakt stand-upcomedy. Een interview in Bruzz

"Optimisme is kwetsbaar" Joost Vandecasteele 2.0 te gast in De afspraak op Canvas

"Ik beloof niet saai te zijn." Joost Vandecasteele in De kenners op Bruzz

tekst en spel Joost Vandecasteele | foto Geertje De Waegeneer

TALEN: Nederlands
WORLD PREMIERE
KAAITHEATER PRODUCTION