ma di wo do vr za zo
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Landscape Orchestra

muziek
theater
#ImagineThis
#MadeInBxl
#Society
10—12.10.2019

Landscape Orchestra zoekt een muzikaal antwoord op de vraag hoe we vertrek, reis en aankomst kunnen verbeelden. De voorstelling bezoekt de landschappen waar we doortrekken op weg naar beter en anders. Een reeks portretten toont mensen voor wie de wereld niet evident maar daarom niet minder poëtisch is. In een steeds mobielere en meer technologische wereld kan toenadering tussen mensen een uitdaging zijn, en troost een luxe. Landscape Orchestra vraagt stil te staan bij de perspectieven van waaruit we naar elkaar kijken, en bij de verwachtingen die we van elkaar hebben.

• Het kunstenhuis Globe Aroma werkt met nieuwkomers en vluchtelingen in hartje Brussel. Het Kaaitheater is een vaste partner voor hun theatervoorstellingen, en presenteerde al Underneath Which Rivers Flow van Jozef Wouters, Capsaicin van Michiel Soete, en De Brievenschrijver van Simon Allemeersch. In 2016 toonden Niko Hafkenscheid, Hedvig Biong en Pablo Castilla Syden in de Kaaistudio’s, een voorstelling rond reizen en verblijven in het Zuiden.

concept Niko Hafkenscheid, Hedvig Biong, Pablo Castilla | by and with Barry, Mohammed Ndoye, Diamond, Mamadou, Hanane, Lydia, Darwish, Abdou, Sergio, Jonathan, Ahmed | image Ahmu | production Globe Aroma | co-production Kaaitheater, Nouveau Théâtre de Montreuil | support the Flemish Community

TALEN: Nederlands Engels Frans
KAAITHEATER CO-PRODUCTION
WORLD PREMIERE
Nagesprek

Op 11/10 vindt er een nagesprek met Niko Hafkenscheid plaats, gemodereerd door Eva Decaesstecker.