ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

There’s Nothing Wrong with People III: GRIEF 

performance
muziek
workshop
party
How to Be Many in the City?
01—01.04.2023

There is Nothing Wrong with People (TiNWwP), but you cannot self-love your way out of systemic oppression is een cultureel programma in vier delen, dat zich richt op het kruispunt van mentale gezondheid en sociale rechtvaardigheid. Terwijl de doorsnee psychologie onze geestelijke gezondheid te vaak benadert vanuit een individueel en gedepolitiseerd perspectief, onderzoekt TINWwP op welke manier het persoonlijke politiek is en het politieke persoonlijk. Aan de hand van workshops, performances en talks ontdek je op welke manier sociale condities en patronen van onderdrukking een invloed hebben op ons welzijn. Om het voortdurend onzichtbaar maken van gemarginaliseerde stemmen tegen te gaan, zullen persoonlijke verhalen en genezingspraktijken van mensen die systemische onderdrukking ervaren, centraal staan in elke editie.  

De vier edities van TiNWwP nemen je mee op een reis waar lichaam, geest en ziel verbonden worden. De ervaring van onze emoties: woede, angst, verdriet en vreugde, worden er collectief gedeeld. Nadat we ons eerder collectief verbonden met woede en angst, gaat deze voorjaarseditie over VERDRIET. Wat veroorzaakt ons verdriet? Hoe kunnen we samen rouwen? Kunnen we rouw omzetten in dans? En een vuur van verandering, verbinding en vreugde aanwakkeren?  

Neem actief deel aan collectieve verandering en nieuwe codes of conduct, in en rond jezelf. En niet te vergeten: elke editie sluit af met een party, waar we dansen op de beats van de revolutie!  

DAY PROGRAMME (DAY PASS)

14:00 > 17:00 WORKSHOP
The Circle of Grieving Voices by Aziza François & Hoda Siahtiri (volzet!)
with registration | limited capacity | language: FR/EN
> Welcome to everyone with priority to women & non-binary people

14:00 > 20:30 PRIVATE SESSIONS AND RITUAL
Silent table. Ritual for the Unborn with Barbara Raes (volzet!)
with registration | limited capacity | language: NL/EN
> Welcome to everyone

17:00 > 18:00 BREAK
in a "Zen Room" by Leopold For You

18:00 > 19:30 TALK
The Utopia that Grows from the Ashes with Samira Saleh, Ama Kissi and Yasmina Reggad
language: FR/EN
> Welcome to everyone

18:00 > 19:45 SOUNDSCAPES
Deliciously g_r_i_e_v_i_n_g with Stellium and Adéọlá Naomi Adérè̩mí          
with registration | limited capacity | language: EN/FR
> Welcome to all with Priority to Black people in all their diversity

PERFORMANCE & PARTY PROGRAMME (NIGHT PASS)
> Welcome to everyone

20:00 > 21:00 PERFORMANCE
Delfina: Almost There! by Désirée 0100 & Luis Miguel Ramirez Muñoz  
language: EN/ES       

21:00 > 22:30 Collective DINNER
with soul food by Kamal (dinner not included in programme ticket)

22:30 > 03:00 TiNWwP PARTY - the GRIEF edition
with DJ Saidou, DJ RaqL & DJ Adash Rinn

 

• Dit programma is gecureerd door Johanna Couvée en Bouchra Lamsyeh, en is een samenwerking met Citylab Pianofabriek en vele andere inspirerende partners! Bouchra Lamsyeh is naast ‘doula voor cultuur’, multidisciplinair kunstenares, acteur, DJ, activiste en juridisch adviseur ook medeverantwoordelijk voor de artistieke programmering van het Bâtard Festival. Johanna Couvée is curator, maakt culturele ruimtes et begeleid workshops bij Citylab Pianofabriek. Ze is opgeleid als somatisch psycholoog en onderzoekt manieren om therapeutische praktijken, collectieve acties en sociale rechtvaardigheid met elkaar te verbinden.  

• Als creatieve broedplaats voor kunst en zogenaamd artivisme ondersteunt Citylab Pianofabriek Brusselse talenten bij het ontwikkelen en verbeelden van hun kijk op de stedelijke toekomst. In dit creatieve proces definiëren autodidacte kunstenaars niet alleen zichzelf, maar formuleren ze ook een antwoord op de vraag wat kunst is en ontwikkelen ze een artistieke stem om hun eigen herstories, hxstories, of histories te vertellen. In juli 2021 werkten Kaaitheater en Citylab Pianofabriek voor het eerst samen in de context van het Inside Out festival, dat fungeerde als een artistieke spiegel van het leven en de dynamiek, kansen en uitdagingen die in het hart van Brussel besloten liggen.    

“We zijn delen van ecosystemen en als die ecosystemen ziek zijn, moeten we collectief kijken hoe we dat kunnen helen in plaats van de focus alleen op onszelf te leggen.”— Johanna Couvée en Bouchra Lamsyeh in BRUZZ 

supported by Vlaamse Gemeenschap & Vlaamse Gemeenschapscommissie  

€ 5/10/15

After purchasing your DAY PASS, you'll receive an e-mail to register for the workshop with Aziza & Hoda, a private session with Barbara and/or the soundscapes with Stellium&Adéọlá.

With your NIGHT PASS, you have access to the performance and the party.

Presented by
Kaaitheater Citylab
5€
10€
15€