ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

"19"

performance
10.07.2021

“19” is een multidisciplinaire voorstelling die thema's aansnijdt als overleven, passing, marginalisatie, geld, leeftijd en identiteit. De voorstelling stelt verschillende begrippen centraal, zoals normen, gender, lichaam, sociale status en privilege. “19” wil de perceptie van deze thema’s en begrippen aan de kaak stellen vanuit het vertelde narratief.

‘Via de scènes wil ik vertellen wat het betekent om iemand als mij te zijn, om in deze tijd 19 jaar oud te zijn: met mooie, ingewikkelde, sterke, vermoeiende en deugddoende dingen die daar bij komen kijken. Ik denk dat ik moet doen wat ik in deze voorstelling doe, om mijn heden, mijn verwachtingen en de toekomst op een rijtje te zetten,  en om mijn persoonlijke en artistieke weg te vervolgen. Omdat de thema's die ik behandel nog steeds als gevoelig worden ervaren, en ik wil vermijden dat ik me blootstel aan geweld, integreer ik lagen van verbeelding en afstand in de voorstelling. Ik denk dat ik me klaar en comfortabel voel om dit werk aan het publiek te tonen.’ – ALEX

• Alex is een jonge artiest die bezig is met muziek, performance en schrijven. Hij begon met slammen en het bezoeken van de open podia in Brussel, en wil nu zijn weg vinden als artiest en als jong volwassene. Naast online les volgen, houdt Alex van koken, ukelele leren spelen, dansen en het ontdekken van nieuwe artiesten.

creation, script, acting, sound design Alex Masgutov | dramaturgy, external eye, coaching acting Margaux-Adam | support Citylab Pianofabriek

TALEN: Frans

  

pay what you can

In deze uitdagende tijden kiest Citylab voor een pay what you can-systeem. Om over het bedrag te beslissen, kun je jezelf afvragen wat je positie in de maatschappij is, in welke economische situatie je je bevindt of hoeveel privilege je geniet. Het deel van de ticket-opbrengsten dat Citylab ontvangt, wordt direct weer geïnvesteerd in de trajecten van de kunstenaars die Citylab ondersteunt.