ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

There is Nothing Wrong with People II: FEAR 

How to Be Many in the City?
28—28.01.2023

Ieder deel van TiNWwp neemt je mee op een traject waar lichaam, geest en ziel verbonden zijn. De ervaring van de emoties woede, angst, verdriet en vreugde worden er collectief gedeeld. Na de collectieve verbinding met onze woede in september 2022, staat de Wintereditie van TiNWwP in het licht van ANGST. Wat maakt ons angstig? En hoe maken we van angst brandstof voor motivatie, zelfcompassie en wijsheid?


DAY PROGRAMME WORKSHOPS + TALK

14:30 Doors open 

15:00-18:00 Performing with Fear creative writing, poetry and performance with Aru Lee
WORKSHOP | open to black people and people of color | duration: 3H | EN (&FR) @dance studio > tickets

15:00-18:00 Brave Space: Body & Movement as Gateway to Healing with Femke Muylaert
WORKSHOP | open to all | duration: 3H | EN (&FR) @concert studio > tickets

18:00-19:00 Break with fear-ce suprises with a.o. Nabil Ennassouh & Val (Getoffmybroom & Back2soilbasics) > free

19:00 If fear could talk, what would it say? Speakers soon announced !
TALK I duration 1H I FR & EN @concert studio > free

 

NIGHT PROGRAMME PERFORMANCE + PARTY I tickets

20:00 Autokèn by Anne Corté 
PERFORMANCE  I duration 1H I in FR with EN & NL subtitles @theaterzaal > tickets

21:00 Collective dinner @bar & concert studio (price not included in the ticket)

22:30 > 03:00 PARTY > tickets
 with DJ RaQL, DJ Auncle Mymy & performance by Nabil Ennassouh I @bar & concert studio I extra tickets at the door from 21:00 onwards 


THERE'S NOTHING WRONG WITH PEOPLE is een intiem en onverbloemd antwoord op de vraag naar plaatsen en middelen die genezen. Het wil inspelen op de cruciale, door velen gedeelde behoefte om niet alleen onze innerlijke relaties te herdefiniëren, maar ook onze omgang met elkaar en onze omgeving. We zoomen in op de overlapping van mentale gezondheid en sociale rechtvaardigheid. Aan de hand van workshops, performances en gesprekken ontdek je op welke manier sociale condities en onderdrukkingssystemen een invloed hebben op het welzijn.

Neem actief deel aan collectieve verandering en nieuwe codes of conduct, in en rond jezelf. En vergeet niet: elke editie sluit af met een party, waarin Brusselse DJ’s hun beste beats delen en je inspireren tot vrolijke strijdlust!


• Dit programma is gecureerd door Johanna Couvée en Bouchra Lamsyeh, en is een samenwerking met Citylab Pianofabriek en vele andere inspirerende partners! Bouchra Lamsyeh is naast ‘doula voor cultuur’, multidisciplinair kunstenares, acteur, DJ, activiste en juridisch adviseur ook medeverantwoordelijk voor de artistieke programmering van het Bâtard Festival. Johanna Couvée is curator, maakt culturele ruimtes et begeleid workshops bij Citylab Pianofabriek. Ze is opgeleid als somatisch psycholoog en onderzoekt manieren om therapeutische praktijken, collectieve acties en sociale rechtvaardigheid met elkaar te verbinden.  

• Als creatieve broedplaats voor kunst en artivisme ondersteunt Citylab Pianofabriek Brusselse talenten bij het ontwikkelen en verbeelden van hun kijk op de stedelijke toekomst. In dit creatieve proces definiëren autodidacte kunstenaars niet alleen zichzelf, maar formuleren ze ook een antwoord op de vraag wat kunst is en ontwikkelen ze een artistieke stem om hun eigen herstories, hxstories, of histories te vertellen. In juli 2021 werkten Kaaitheater en Citylab Pianofabriek voor het eerst samen binnen de context van het Inside Out festival, dat fungeerde als een artistieke spiegel van het leven en de dynamiek, kansen en uitdagingen die in het hart van Brussel besloten liggen.     

“We zijn delen van ecosystemen en als die ecosystemen ziek zijn, moeten we collectief kijken hoe we dat kunnen helen in plaats van de focus alleen op onszelf te leggen.”- BRUZZ 

 

supported by Vlaamse Gemeenschap & Vlaamse Gemeenschapscommissie  

€5/10/15

We work with a pay-what-you-can policy. If buying a ticket is not possible for any reason, please get in touch with the organizers of TiNWwP (with a pm via @tinwwp) before Friday 27/01.

Presented by
Kaaitheater Citylab
5€
10€
15€