ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Soundscapes: Deliciously g_r_i_e_v_i_n_g

muziek
01.04.2023

Soundscapes: Deliciously g_r_i_e_v_i_n_g biedt een gezellige geluidsruimte waarin je in connectie met je verdriet kan komen. Wanneer je je verdriet niet onderdrukt, kan het een transformatieve kracht vormen die het mogelijk maakt individueel-collectieve ervaringen te voelen en verwerken doorheen tijd en ruimte.
Adéọlá Naomi Adérè̩mí en Stellium gidsen je door het moment. DJ Stellium zal ritme en genres vermengen met verschillende geluiden, melodieën en songteksten. Ze laat het resoneren tijdens dit moment van loslaten, versterkt door heerlijk verdriet, woede en verlangen. Gedurende een aantal maanden verwerkte Stellium deze geluiden op een organische manier in haar set. Je bent welkom met je emotionele baggage. Trek gemakkelijke kledij aan, laat je wegzinken in een kussen en degusteer je gevoelens.

• Met een thuis in zowel Brussel als Berlijn, maakt Stellium (zij/hen) DJ-sets met veel soorten genres. Je weet dus nooit waaraan je je kan verwachten. Haar geluidsruimtes met veel bassen, hebben een donker kantje en zijn geïnspireerd door techno, brake beats, hip hop, Jersey Club en meer.

• Adeola Naomi Aderemi (zij/haar) is meertalig, multilokaal, Afro-Grieks, en een veelzijdig kunstenaar, academica, curator, yogatherapeut, genezer en hoofdredactrice van Distinguished Diva. Ze behaalde een Master in Science in Volksgezondheid aan de Birmingham City Universiteit. In haar thesis lag de focus op de socio-economische impact van geweld op Sub-Sahara-Afrikaanse vrouwen. Ze maakt gebruik van de integratie van holistische geneeswijzen in beleidsplaatsen en zorgmodaliteiten die beschikbaar zijn voor kwesties rond de bevrijding van zwarte vrouwen, genderrechtvaardigheid, vrouwengezondheid en gelijke vertegenwoordiging van de stem van vrouwen van Afrikaanse afkomst in de wereldwijde media.

DUUR: 105 min.
TALEN: Engels Frans
book your spot

To book your spot, buy a TINWwP day-pass ticket & reply to the service mail.

→ This event is open for all, but gives priority to Black people in all their diversity.