ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

reBounce for joy

workshop
10.06.2023

Bounce, reBounce for joy, is een ervaring waarin we worden uitgenodigd te onderzoeken hoe we vreugde kunnen belichamen als een vorm van veerkracht, gedrevenheid, maar ook acceptatie en loslaten.
Stuiteren, omhoog stuiteren, schommelen, reageren op het onverwachte, onze emotionele stroom laten circuleren, als een manier om verbonden te blijven met onze lichaamsbehoeften. Kunnen acceptatie, verlies en verdriet bijdragen aan het zoeken naar een vreugdevol momentum tijdens deze speelse ervaring? Vreugde komt en gaat, in verschillende intensiteiten, vormen en duren, collectief of intiem... maar wanneer ze er is, kan ons lichaam niet anders dan ze uitdrukken en zichtbaar maken! Doe mee met Nadim Bahsoun tijdens deze workshop en maak samen vreugde zichtbaar!

• Nadim Bahsoun, podiumkunstenaar, geboren in Beiroet, Libanon en momenteel gevestigd in Europa waar die samenwerkte en op tournee ging met vele internationale choreografen. Op filmgebied nam die onlangs deel aan 2 langspeelfilms, "Sous le ciel d'Alice" Chloé Mazlo (2020 FR), als acteur en choreograaf en een hoofdrolspeler in de queer film "Shall I compare you to a Summer's day" (Berlinale 2022) geregisseerd door Mohamed Shawky Hassan (Egypte/Duitsland/Libanon). Geïnteresseerd in overdracht en het ontwikkelen van eigen pedagogische instrumenten, wordt Nadim uitgenodigd om workshops te geven in theaters, scholen, universiteiten, choreografische centra en immigratiecentra, aan dansstudenten of amateurs, volwassenen en jongeren. Momenteel werkt die als choreograaf aan een hybride en experimentele muziektheateropera met toneelschrijver en artistiek directeur Eyad Houssami (Syrië/USA/Duitsland), en werkt die een tweede keer samen met queer filmmaker en videokunstenaar Mohammad Shawky Hassan, aan zijn aankomende creatie "Watch Before Deletion", samen met hun choreografisch toekomstig persoonlijk project "System Error".

instagram.com/nadim_bahsoun

DUUR: 180 min.
TALEN: Engels

To attend this workshop, buy the festival 2-DAY pass & reply to the service mail.