ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Een antwoord op alle vragen

theater
#Society
#Tender
#ILoveMusic
17—18.01.2019

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur Willem de Wolf (de KOE) en muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren, nodigt ze je uit een vraag op te schrijven. Die vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live ontstaat, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden. Het is een stand-up filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

• Als stand-up filosoof analyseert Laura van Dolron zichzelf én het publiek tijdens openhartige voorstellingen vol maatschappelijke betrokkenheid en zelfspot. In de Kaaistudio’s bracht ze al voorstellingen als Mijn naam is Rachel Corrie, Sartre zegt sorry en Liefhebben. De KOE is het theatergezelschap rond Willem de Wolf, Peter Van den Eede en Natali Broods, dat al bijna 30 jaar in de voorhoede van het theater speelt. In het Kaaitheaterprogramma stonden ze met voorstellingen als Beckett Boulevard en HelloGoodbye, en ook – samen met tg STAN – My Dinner with André en The Marx Sisters.

Een theatrale jamsessie op basis van publieksvragen - een interview met Laura van Dolron en Willem de Wolf in De Morgen

'We hebben ontzag voor de vraag.' - een interview met Laura van Dolron in Bruzz

'Originele van Dolron gaat levensvragen doortastend te lijf.' - de Volkskrant

'Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen.' – NRC

concept Laura van Dolron | spel & muziek Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren, Wilko Sterke | dramaturgie Barbara Van Lindt | decor Marloes & Wikke | licht Gé Wegman | productie Kim Eldering

DUUR: 105 min.
TALEN: Nederlands
BELGIAN PREMIERE