ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

The Search Project XL

theater
15.06.2013

Ter gelegenheid van hun 20ste verjaardag brengt Tristero een superdeluxe versie van het geweldige Search Project. Voor deze bejubelde voorstelling uit 2010 heeft het Brusselse collectief duizenden zoekertjes uitgeplozen, gevonden in kranten van de 18de eeuw tot vandaag, en op het internet. De mensheid is echt op zoek naar àlles: vriendschap en seks, werk, verzamelobjecten, vermiste dieren enz. Tristero legt die universele zoektocht bloot en maakt er een geestige en hartverwarmende voorstelling van.

Deze XL-versie wordt eenmalig opgevoerd en belooft historisch te worden: het tango-orkest van de muziekacademie van Sint-Agatha-Berchem speelt mee en voor het eerst staan ook de medewerkers van het Kaaitheater op het podium. Benieuwd naar de geheime desiderata van onze directeur? Wij ook! Komt dat zien!

• Het Brusselse collectief Tristero heeft in de voorbije jaren een fijn repertoire bijeen gespeeld. Ze brachten puntige komedies en sterke ‘well made plays’, eigenzinnige bewerkingen van proza, maar ook sfeervol bewegingstheater of een mix van dat alles. Klassiekers op hun repertoire zijn ‘Abigail’s Party’ (2004) van Mike Leigh en het woordenloze ‘Living’ (2008). Begin 2012 verrasten ze met Reset, een hyperrealistische, licht ontregelende komedie die speelt in een krantenshop.

Ik ben dus Melissa, een meid die houdt van plezier maken. Ik heb een vriendje maar ben hem wat beu. Misschien dat ik via deze weg iemand nieuw kan leren kennen om hem te vervangen?

Coucou, moi c Laura, 24 ans, jolie jeune fille très à la page, désire renc. ami lui offrant large superflu et abonnement à une société de golf dans la banlieue.

Can you help me? I'm looking for a movie where scorpions are killing a lady, but that’s all I remember. Anyone?


de pers over The Search Project (2010):

The Search Project van Tristero is mooi in zijn simpelheid. Een project dat veel doet met weinig, en dat maakt vrolijk. - De Morgen

Nee, zoekertjes zijn niet enkel fout gespelde seksadvertenties. Tristero slaagt erin ze de dramatische lading mee te geven van elk repertoirestuk. - De Standaard

A Feast For All Seasons
We zeggen goodbye aan het oude en hello aan het nieuwe seizoen. En we doen dat met een feestelijke avond. Om 19 uur krijgt u een woordje uitleg bij het programma voor 13-14. Nadien kan u het geweldige Search Project van Tristero (opnieuw) zien, in de grote zaal en in een XL-versie. En tot slot wuiven we 12-13 uit met een te gek feestje in het Kaaicafé.

tekst & regie/texte & mise en scène Peter Vandenbempt | co-regie/ co-mise en scène Myriam Van Imschoot, Youri Dirkx, Kristien De Proost | met/ avec Serpil Akgün, Mo Amini, Simon André, Nimatoulaye Barry, Tierno Barry, Lara Barsacq, Annelore Crollet, Karen De Cooman, Kristien De Proost, Ann De Ridder, Youri Dirkx, Lorenza Goos, Nino Glickman, Guy Gypens, Katelijne Meeusen, Camilo Pée, Nelson Polfliet, Fatima Raklih, Pierre Sartenaer, Yvan Temino, Iris Van Cauwenbergh, Emma Vandenbempt, Liza Vandenbempt , Nele Van den Broeck, Hugo Vanden Driessche, Lieselot Vanhoof, Katleen Van Langendonck, Paul Van Santvoort, Valerie Vernimme, Johan Wambacq, Tanja Wentzel, Lana Willems, Hilde Wils, René Wynants | muziek/musique tango-orkest muziekacademie St-Agatha-Berchem o.l.v. Chris Carlier - Katoo Baeten , Nathalie Bosch , Jan Bultheel , Fien Carlier , Karel De Knopper, Heidi Masschelein, Bart Onsia, Yves Scuflaire, Mieke Strynckx, Annick Vandeneynde, Pato Vankeirsbilck, Kerlijne Van Steen, Sofie Watté | techniek/ technique Hans Meijer | technische ondersteuning van het Kaaitheater/ soutien technique du Kaaitheater Mark Bisaerts, Inne Box, Guy Peeters, Chris Segers | productie/ production Tristero | coproductie/coproduction Kaaitheater | met dank aan/ remerciements à Lus Baleci, Piet De Koster, Erna De Raes, Wanda Horemans, Wati Koesharto, Jonas Maes, Miriam Rottiers, Geertje Terlaeken, Marianne Van Kerkhoven