Kaaitheater en Ant Hampton zoeken jonge spelers (8>11j)

Heb of ken jij kinderen die van acteren houden?

Wil je ze wel eens bezig zien op de scène van het Kaaitheater, in een grappige maar ook onthutsende voorstelling over de toestand van de wereld? Dan is dit het uitgelezen moment om ze in te schrijven.

We zoeken 8 > 11 jarigen om deel te nemen aan de Belgische première van Crazy But True, een voorstelling van theatermaker Ant Hampton, op donderdag 21/09. Inschrijven en meedoen kan ook op de dag zelf!

Op scène vormen de kinderen een panel van ‘experts’. Via een hoofdtelefoon krijgen ze een tekst ingefluisterd en ze herhalen wat ze horen. Repetities zijn niet nodig. Ze presenteren zo een groeiende lijst buitengewone feiten. Terwijl sommigen heel grappig zijn, beschrijven anderen een wereld waar het volwassen publiek vaak collectief verantwoordelijk voor is.

Praktisch
Wanneer? do 21/09, 17:30 > 20:00
Waar? Kaaitheater: Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel

De voorstelling is onderverdeeld in verschillende slots van 12 minuten. Elk kind kan ervoor kiezen om aan één of meerdere slots deel te nemen. Er is geen repetitie nodig. De kinderen die aan de eerste slots deelnemen, verwachten we rond 17:00. De voorstelling speelt in het Nederlands en Frans. Wij zorgen ervoor dat je kind kan deelnemen in de taal die hij/zij zelf kiest. Alle kinderen die deelnemen, moeten vergezeld zijn door een volwassene.
Acteerervaring is niet vereist – zin om mee te doen des te meer!

Inschrijven
Kan de avond zelf in het Kaaitheater, of op voorhand via Lana Willems: (lw@kaaitheater.be)
Ook andere vragen zijn welkom!
Bezorg ons volgende informatie:

  • jouw naam
  • naam en leeftijd kind/kinderen
  • aantal slots
  • taal
  • e-mail
  • telefoonnummer

 

There's more

Ant Hampton

Crazy But True (8+)

performance

Crazy But True (8+)
Crazy But True (8+)
Kaaitheater
do 21.09.17

In de performance Crazy But True vormen kinderen tussen acht en elf jaar een panel van ‘experts’. Via een hoofdtelefoon krijgen ze een tekst ingefluisterd. Ze herhalen wat ze horen, en presenteren zo een groeiende lijst buitengewone feiten.