ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

And My Band Of Lonely Objects

P.A.R.T.S. Graduation Festival MA STUDIOS

dans
14—15.06.2024

Een troep leeuwen, een leger mieren, een school vissen en mijn groep eenzame objecten. Terwijl we spelen, maken we een epische collage van de gevaren van springkastelen, verbijsterd object-zijn, een reeks pogingen om erbij te horen en van drijfkracht. In liedjesteksten zoek ik naar verschijningen van een hart en het blijkt dat het orgel/orgaan het meest majestueuze instrument is.

'Epische collage' is een muzikale term en "epische collagekunstenaars worden gewoonlijk gedefinieerd door hun vermogen om herkenbare samples (zoals vocale stems) te decontextualiseren en te voorzien van een schijnbaar conflicterende sonische achtergrond, wat dus resulteert in een mashup (of mess-up) die ernaar streeft groter te zijn dan de som der delen".* Ik ben iemand tegen wie men zegt 'elke keer als ik een dia zie, denk ik aan jou', en dat lijkt nogal gedecontextualiseerd, en dat lijkt me een behoorlijk uitgangspunt.

In deze ongedwongen tragedie word ik geteisterd door komedie en ik speel graag mee.

*Adam Harper

by Marikki Nyfors ⎸ process Sonja Aaltonen ⎸ mentoring and text Thomas Bîrzan ⎸ mentoring Luanda Casella ⎸ typography Aymeric Duriez ⎸ process Gabriel Marling Rideout

DUUR: 60 min.

Op verzoek van de STUDIOS-studenten zullen de ticketinkomsten van de voorstellingen volledig gedoneerd worden aan Living Stipends for Palestine, een initiatief van Mophradat, dat Palestijnse kunstenaars die getroffen zijn door de huidige crisis ondersteunt met een beurs voor 6 maanden. 
Elke avond, na afloop van de voorstellingen, zullen er PARTS t-shirts en sjaals te koop zijn. De winst gaat rechtstreeks naar hetzelfde fonds. 
Meer informatie over het project:
https://mophradat.org/en/program/living-stipends-for-palestine/

Presented by
Kaaitheater P.A.R.T.S.
8€
*6€
4€