ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Autokèn

performance
28.01.2023

Autokèn is de audioreconstructie van de impact van een politiefout, wachtend met een gewonde op de hulpdiensten. De geluidsband wordt live gespeeld en opgevoerd en neemt je mee in de chaos van een noodsituatie. Je krijgt een mix van gefragmenteerde live en opgenomen gesprekken. Alle stemmen komen uit dezelfde mond, de Auto-Tune verdeelt de percepties van een en dezelfde situatie. Wachtend op de hulpdiensten, helpt de internetnavigatie van een telefoon om te ontsnappen aan de spanningen. Het levensgevaar versterkt de verbeelding en via gesuggereerde artikels passeert de ene na de andere video.
De hulpdiensten laten op zich wachten, de micro- en macro-organisatie van de wereld interfereren. 

• Anne Corté maakt voorstellingen zoals je verrassingen maakt. Centraal in haar werk zijn de fascinatie voor de veelzijdigheid van de werkelijkheid en een humor, ergens tussen ongemak en zachtheid in. 

TRIGGER WARNING:
Dit is gedocumenteerd fictieverhaal. Autokèn is de audio reproductie van de impact van een politiefout. Het apparaat mengt gefragmenteerde streams en streeft naar sonisch hyperrealisme. Angst is de drijvende kracht in de de opeenvolging van gebeurtenissen, het werkt als een katalysator van de beeldvorming.
Als organisatoren van dit programma willen we je waarschuwen voor mogelijk triggerende inhoud tijdens deze voorstelling met betrekking tot: traumatische stress, levensbedreigende noodsituatie, politiemisbruik. Als je je tijdens de voorstelling ongemakkelijk voelt, voel je dan vrij om de performance te verlaten. Onze vrijwilligers staan klaar in de barruimte om je, indien je hier de behoefte toe voelt, op te vangen.

text, concept, performance Anne Corté | sound dramaturgy Laurie Bellanca | sound design Maxime Jerry Fraisse | light design Charlotte Ducousso | thanks to Vincent Thomasset | music Menzi | production Production actoral | with the support of ARTCENA – for helping with dramaturgical text; la SACD, Montévidéo (Marseille), La Station Gare des Mines (Paris), Stéréolux (Nantes), La Pop (Paris), Le Doc! (Paris), Le Printemps des Comédiens (Montpellier), Warm Up

DUUR: 60 min.
TALEN: Frans — srt. Nederlands Engels

€5/10/15

party

Join the party with DJ RaQL, DJ Auncle Mymy & a performance by Nabil Ennassouh!

5€
10€
15€