ma di wo do vr za zo
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

PROMISE ME (8+)

theater
14.11.2021

Ode aan de roekeloosheid in tijden van absolute veiligheidsobsessie. Nee, dat is het woord niet, roekeloosheid.
Wat dan wel? Geestdrift, gloed. Ja, je moet zuinig zijn op je lijf, maar daarom toch niet zuinig op het leven?

Uit: Ode aan mijn littekens, een pleidooi voor roekeloosheid
david van reybrouck

Een lofzang op de ongetemden, de roekelozen, de dapperen. Een voorstelling in het teken van bravoure, lef en ongeremde overgave. Tomeloos fysiek en driftig, in een danstaal die zich ontwikkelt rond begrippen als slingeren, stuiteren en kantelen. Met lichamen die de extremen opzoeken in tegenspanning.

Over zekerheden op de helling zetten. Een veelvoud van confrontaties aangaan. Komaf maken met onverschilligheid. Het omarmen van de explosieve krachten die het leven in zich draagt. Over de hunkering naar al wat groots is. Over littekens en de verhalen die ze achterlaten op onze huid.

Met live muziek van Thomas Devos. Hij daagt de dansers uit om hun schrik af te leggen en zich in de arena te gooien, met pure levensdrift.

Choreography: Joke Laureyns & Kwint Manshoven - Composition and live music:  Thomas Devos met Ido Batash,Ilena Deboeverie, Téa mahaux, Zélie mahaux, Kwint manshoven, Juliette Spildooren, Lili Van Den Bruel - Scenography: Dirk de hooghe & Kwint manshoven dramaturgie Mieke Versyp - Lighting Dirk De Hooghe

Presented by
Kaaitheater BRONKS