ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Snowflake on the sand

installatie
28—29.06.2019

WORKING TITLE FESTIVAL — Door de lens van een microscoop, bekijk je een zanddollar. Door een koptelefoon hoor je een verhaal. Terwijl je kijkt en luistert, veranderen je waarnemingen. Emi Kodama en Elias Heuninck doen je anders kijken naar een alledaags object. Doorheen de miniatuurwereld verken je een uitgestrekt imaginair landschap. Ze tonen dat elk ding allerlei andere dingen kan worden, zolang je je verbeelding voorbij haar realiteit laat kijken.

• Emi Kodama (CA), afkomstig uit Vancouver, startte in 2008 haar opleiding aan het HISK in Gent. Haar werk omhelst verhalen, performances en installaties. Met herinneringen en mijmeringen brengt ze in dagelijkse situaties gelaagdheid aan om verhalen te creëren die mensen kunnen verkennen en aanvullen. Via haar kunst wil ze anderen de kans geven om tijd met hun onderbewustzijn door te brengen, om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en de kracht van hun eigen verbeelding te leren kennen.

• Elias Heuninck (BE) volgde een opleiding mediakunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Aan de hand van het landschapsbeeld experimenteerde hij met diverse digitale middelen. In zijn werk maakt Heuninck gebruik van verschillende media, maar raakt daarbij altijd aan film of cinema. Door gebruik te maken van perspectiefwisselingen – in de ruimte, op papier of digitaal – probeert hij de kijker te desoriënteren.

Concept Elias Heuninck & Emi Kodama Technical development Elias Heuninck Story and voice Emi Kodama Co-production workspacebrussels Thanks to Hendrik Leper, Marnix Rummens, Formlab (KASK), TOPAZ Supported by the Flemish Community, IN/FINITY

TALEN: Engels