FATSABBATS

TENDRESSE

TENDRESSE
TENDRESSE

06.10 – 07.10.2023

Met TENDRESSE rondt FATSABBATS hun triptiek in de Kaaistudio’s af. Twee dagen en nachten lang brengen ze een ode aan de tederheid.  

“Hoe uit tederheid zich? Welke vormen neemt het aan? 
Waarom zijn we er zo vaak beschaamd over? 
Laat ons onze gevoelens, zintuigen en emoties terug centraal zetten. 
Onze tederheid tonen. 
Fatsabbats stelt een installatie van collectieve zorg voor. 
Laten we proberen ons ontvankelijk op te stellen.” 

• FATSABBATS is een veelzijdig zelfbeheerd platform dat ‘safer spaces’ wil creëren met en voor Brusselse queer en geracialiseerde gemeenschappen. Via concerten, performances, tentoonstellingen en memorabele zweterige nachten, wordt de brede knowhow van deze gemeenschappen zichtbaar gemaakt, gedeeld en gehuldigd. Na TOTEM en TABOU is dit het derde en laatste deel van de cyclus.

There's more

FATSABBATS

TABOU

sharing

TABOU
TABOU
Kaaistudio's
vr 10.03 - za 11.03.23

Wat durven we nog steeds niet zeggen en tegen wie? Met TABOU organiseert FATSABBATS haar tweede sessie in de Kaaistudio’s met en voor Brusselse queer en geracialiseerde communities. Twee dagen en nachten lang stap je uit een aantal van je comfortzones en kan je misschien zelfs wonden helen.

FATSABBATS

TOTEM

workshop sharing party conversations

TOTEM
TOTEM
Kaaistudio's
vr 09.12 - za 10.12.22

FATSABBATS is een veelzijdig zelfbeheerd platform dat ‘safer spaces’ wil creëren met en voor Brusselse queer en geracialiseerde communities. Tijdens twee dagen en nachten in de Kaaistudio’s vol concerten, performances, tentoonstellingen en memorabele zweterige nachten, tonen en delen ze de brede knowhow van deze gemeenschappen.