Theater tijdens corona

Na de zomer verwelkomen we je met veel enthousiasme in het Kaaitheater. Eindelijk weer samen naar het theater! Het zal (even) niet meer zoals vroeger zijn, maar we willen jullie toch een fijne cultuuravond bezorgen. Je zult in goede handen zijn: we pasten onze hele werking aan om te voldoen aan de regels rond afstand en hygiëne. Zo voorzien we o.a. een circulatieplan, voldoende ontsmettingsstations en de mogelijkheid tot afstand tussen sociale bubbels. Maak daar met gezond verstand gebruik van.

We zetten dit najaar in op een maximaal gebruik van de grote zaal van het Kaaitheater, want daar kunnen we in overeenstemming met corona-condities toch een ruim publiek ontvangen. De omvang van de Kaaistudio’s leent zich vandaag minder tot het samenbrengen van mensen.

De veiligheid en de gezondheid van het publiek, de artiesten en het personeel staan op de eerste plaats, dus we volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. Voorlopig kondigen we enkel het programma tot einde 2020 met data aan. We kiezen voor communicatie op korte termijn om snel in te kunnen spelen op veranderingen. De ticketverkoop start eind augustus. Dan maken we ook extra najaarsprogramma bekend. Voor de voorstellingen van Het Theaterfestival kan je wel al tickets kopen vanaf 6/08.