a.pass researchers PRESENTED BY A.PASS, KAAITHEATER & KANAL – CENTRE POMPIDOU

Unsettled Study

Unsettled Study
Unsettled Study

22.03 – 23.03.2019

Tijdens Unsettled Study kijkt a.pass – platform for artistic research practices – naar de architecturale, materiële en performatieve componenten van samen research voeren. De groep creëert daarvoor een artistieke ruimte in Kanal om een inkijk te geven in hun studie, terwijl die aan de gang is. Verwacht je aan onverwachte bewegingen langs blinde vlekken, waaronder ook geruchten, intuïties en obsessies.

RETURN-TO-KANAL PASS

Tijdens Performatik19 zijn er 5 doorlopende performances en open studio's in Kanal – Centre Pompidou. Die kun je meerdere dagen bezoeken met slechts één ticket. Ga met dit ticket naar de Kanal-ticketbalie en ruil het om voor je return-to-Kanal pass.
> Koop hem hier
> Hieronder zie je welke vier andere projecten je met de pas kunt bezoeken.

Kom je in aanmerking voor een kortingstarief? Dan kan je aan de Kanal-ticketbalie een ticket met korting kopen. Dit ticket is maar één dag geldig (je kan het dus niet omruilen voor een return-to-Kanal pass). Reserveren voor de doorlopende performances en open studio’s is niet nodig.


produced & performed by a.pass | researchers, curators & facilitators Alex Arteaga, Deborah Birch, Elen Braga, Isabel Burr Raty, Chloe Chignell, Diego Echegoyen, Amélie van Elmbt, Nassia Fourtouni, Katinka van Gorkum, Antye Guenther, Steven Jouwersma, Leo Kay, Joke Liberge, Mathilde Maillard, Sara Manente, Michele Meesen, Maurice Meewisse, Lilia Mestre, Caterina Mora, Muslin Brothers (Yaen Levi & Tamar Levit), Eszter Némethi, Goda Palekaite, Laura Pante, Peggy Pierrot, Rob Ritzen, Flavio Rodrigo, RRadio Triton, Femke Snelting, Christina Stadlbauer | lecture performance mentoring Philipp Gehmacher | process curator Vladimir Miller

There's more

River Lin

The 0 Time Collection

performance

The 0 Time Collection
The 0 Time Collection
KANAL – Centre Pompidou
za 16.03 - zo 17.03.19

Elke dag staan we op en gaan we weer slapen: twee uitersten die de oereenheid van onze levensduur bepalen. In deze performance stelt River Lin slaap als artificiële kracht in vraag. 

Radouan Mriziga

0.Kanal

performance

0.Kanal
0.Kanal
KANAL – Centre Pompidou
wo 13.03 - za 23.03.19

Hoe kunnen dans, choreografie, performance en architectuur samen een nieuw soort ruimte creëren? Choreograaf en Kaaitheater artist-in-residence Radouan Mriziga installeert tijdens Performatik19 een residentieproject in KANAL – Centre Pompidou. Hij nodigt er dans- en architectuurstudenten uit om hun kennis en praktijk te delen.

Léa Drouet

Boundary Games

performance dans

Boundary Games
Boundary Games
KANAL – Centre Pompidou
do 21.03.19

Léa Drouet trekt naar Kanal, waar zes performers de periferie van een speelvlak als experimenteerruimte opzoeken. De scène wordt een laboratorium voor de vorming en ontbinding van sociale groepen. Lichamen en objecten vinden oneindig veel nieuwe combinaties en dicteren alternatieve regels van sociale in- en uitsluiting.

Jocelyn Cottencin

Monumental

performance

Monumental
Monumental
KANAL – Centre Pompidou
vr 15.03 - zo 17.03.19

Oorspronkelijk was Monumental een film over monumenten, standbeelden en gedenktekens in de openbare ruimte. Die monumenten liet Jocelyn Cottencin tot leven wekken door 12 performers: de verstarde vormen van de beeldhouwkunst veranderden zo in een verhaal. Hoe kun je spel en tijd brengen in de onbeweeglijke ruimte van het collectieve geheugen?