ma di wo do vr za zo
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Open Studios XL

Festival

Tijdens deze Open Studios XL nodigt workspacebrussels je uit om het werk te ontdekken van negen kunstenaars en collectieven die de afgelopen periode aan het werk waren in de ateliers en studio's. Er zijn zowel affe voorstellingen als try-outs te zien, en je kunt deelnemen aan workshops of je laten verrassen door een immersieve installatie.

Centraal in het programma van deze editie staan twee eigen producties, die beide recent in première gingen. We zijn ontzettend blij ze nu ook aan een Brussels publiek te kunnen voorstellen. Kim Snauwaert en Anyuta Wiazemsky Snauwaert geven je een intieme en speelse inkijk in hun huwelijk, dat ze opvatten als een artistiek levensproject. En in de voorstelling van Benno Steinegger en Jovial Mbenga ontvouwt het dialogische creatieproces zich letterlijk voor je ogen. Daarnaast verwelkomen we je graag bij try-outs, installaties en workshops van Collectief Elan(d), Anastasia Guevel en Vinny Jones.

De derde en laatste dag van de Open Studios valt samen met de Dag van de Dans. Op die dag presenteren we een tangoworkshop met een twist van caterina daniela mora jara, een double bill rond identiteit van Stanley Ollivier en Pierre-Patrice Kasses, en een dansante ontmoeting tussen choreografe Anneleen Keppens en dichteres Elke de Rijcke.