Gérald Kurdian

AFGELAST: HOT BODIES - STAND UP

AFGELAST: HOT BODIES - STAND UP
AFGELAST: HOT BODIES - STAND UP

29.10 – 30.10.2020

Opgelet: deze voorstelling is afgelast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

HOT BODIES - STAND UP is een performance op het kruispunt van documentaire en fictie, van concert en stand-up. Met behulp van elektronische instrumenten, een sampler en een vocoder, brengt Gérald Kurdian een verhaal over de grote seksuele revoluties van de 20e en 21e eeuw. De voorstelling is deels gebaseerd op interviews met mensen die hun seksualiteit en/of gender inzetten om het idee van het zelf te weerstaan, te vergroten of te emanciperen. Duik samen met Gérald in de collectieve ervaring van onze impulsen: hij zal je kijk op seksualiteit verbreden!

• Gérald Kurdian leeft en werkt in Parijs en Brussel. Hij studeerde beeldende kunst aan de École nationale supérieure d’arts de Paris-Cergy. Momenteel ontwikkelt Kurdian HOT BODIES OF THE FUTURE !, een performatieve en muzikale onderzoekscyclus over alternatieve vormen van seksualiteit en queer micropolitiek.


concept & performance Gérald Kurdian | dramaturgy Valérie Castan | artistic collaboration Sylvie Garot, Arantxa Martinez, Lola Rubio | production Décor de L’Envers & Living en Mars | distribution Sarah Parolin | co-production École Nationale Supérieure d’Art de Bourges | residencies Casa Encendida & CA2M, La Bellone, Reikjavik Dance Festival, Le CENTQUATRE-PARIS | with the support of la Direction régionale des affaires cultu

There's more

Gérald Kurdian

AFGELAST: HOT BODIES - TV

performance

AFGELAST: HOT BODIES - TV
AFGELAST: HOT BODIES - TV
Kaaitheater
vr 27.11.20

Opgelet: deze voorstelling is afgelast om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. 

Begin dit jaar nodigde HOT BODIES - TV enkele leerlingen houtbewerking en automechanica van het Sint-Jozefsinstituut in Etterbeek uit. Gérald Kurdian sloeg hiervoor de handen in elkaar met het Kunstenfestivaldesarts. Nu presenteert de groep een utopisch fanzine als sluitstuk van dit parcours.