ma di wo do vr za zo
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
 
 

Klapping initiation

workshop
dans
24.09.2021

Een nieuwe straatdans met roots in voetbal.

Klapping is een nachtelijke bedevaart naar een buitengesloten veld, een dansritueel dat wordt geactiveerd door beweging, voetbal-truitjes, vuurpijlen en folklore.

Klapping speelt zich af op een Brussels cementveld, om er de wortels van voetbalcultuur en -beweging uit te halen en die opnieuw aan te passen aan de stijl van hedendaagse stedelijke dansculturen – zoals B-boying en Krumping. Het resultaat is een nieuw soort streetdance. Het is een fantastische ontmoeting tussen onwaarschijnlijke groepen en een surrealistische en energieke, ervaring voor mensen uit alle wandelgangen.

Meeting point: Kaaitheater.
Klapping locatie: geheim!

Mahy Nambiar is een Sri Lankaanse Tamil-voetballer. Hij werd in Frankrijk geboren als kind van ouders die het conflict in Sri Lanka ontvluchtten. Hij was lid van het nationale voetbalteam van Tamil Eelam, dat de niet-erkende staat Tamil Eelam vertegenwoordigt, in Sri Lanka, waar hij deelnam aan de CONIFA-wereldbeker voor niet-erkende staten. Op 3-jarige leeftijd verhuisde hij naar Londen. Hij speelde voor verschillende academieteams van hoog niveau, waaronder Watford en Whyteleafe. In 2018 maakte hij zijn theaterdebuut met Mercenary in het London International Festival of Theatre. Hij is een Klapper sinds 2018, zich opwerkend van de rang van "Rezzie" naar "First "* 

concept by Ahilan Ratnamohan | facilitated by Utility Mahy & Rabina

[*part of the Klapping hierarchy, take part in the Initiation to find out more.]