Lun Mar Mer Jeu Ven Sam Dim
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Graduation Tour 2016 Programme 1

danse
14—15.06.2016

Marc Vanrunxt en Vera Mantero

Eenmaal om de drie jaar kunnen nieuwe studenten instappen in de PARTS Training Cycle. De eerste groep dansers aan deze vernieuwde opleiding, die in 2013 de opleiding begon, studeert af in juni 2016. Ter afsluiting presenteren ze een selectie van eigen creaties en vijf nieuwe stukken onder leiding van gevestigde choreografen.

Deze choreografen zijn Daniel Linehan, Fabrice Mazliah, Eszter Salamon, Vera Mantero en Marc Vanrunxt.

Golden living dreams of visions (mystic crystal revelation and the mind’s true liberation) - Marc Vanrunxt

Marc Vanrunxt zoekt samen met vijf dansers naar wat ze gemeen hebben met elkaar en op welke vlakken ze verschillen. Een muzikale trip die begint bij hedendaags klassieke muziek en psychedelische  rockmuziek van de jaren zestig en zeventig.
Marc Vanrunxt (BE) is al meer dan dertig jaar actief in de Vlaamse danswereld. Zijn omvangrijk oeuvre draait rond de grenzen van dans als medium en choreografie als taal.

Step Into The World (And Out) - Vera Mantero

Samen met zes dansers dompelt Vera Mantero zich onder in dans en performance en podium en tijd en ruimte en onze levens en onze ideeën en onze emoties en onze noden en onze zintuigen en onze lusten…
Vera Mantero (PT) ziet choreografie en performance als een manier om grip op de realiteit te kunnen krijgen. Als meer dan dertig jaar bouwt ze aan een eigenzinnig oeuvre dat grenst aan dans, muziek en theater.

Golden living dreams of visions 
choreography Marc Vanrunxt | dance Lav Crncevic, Louis-Nam Le Van Ho, Souleimane Sanogo, Jacob Storer, Eileen Van Os

Step Into The World (And Out)
choreography Vera Mantero | performance and co-creation Mario Jose Barrantes Espinoza, Tina Breiova, Victoria Bryzgalova, Efrat Galai, Maya Oliva, Adriano Vicente