Briana Ashley Stuart

Be the Rhythm [5+]

Be the Rhythm [5+]
Be the Rhythm [5+]

11.07.2021

Be the Rhythm is een interactieve en gezinsvriendelijke voorstelling die via muziek en dans op zoek gaat naar verbinding en expressie. Je maakt kennis met Stepping: een zeer energieke Afro-Amerikaanse dansvorm met lichaamspercussie. Stepping moedigt aan tot creativiteit, zelfvertrouwen en kracht door in je handen te klappen, met je voeten te stampen of je stem te verheffen. Briana Ashley Stuart toont de invloed van kinderhandspelletjes en hiphop op Stepping, om zo het instinctieve ritme in ons allemaal bloot te leggen. Dit is een feest van verbinding door beweging en geluid!

• Briana Ashley Stuart, afkomstig uit Detroit, Michigan, is een multidisciplinaire internationale podiumkunstenares, docente en choreografe. Ze onderzoekt hoe de geschiedenis en cultuur van kunstvormen verband houden met de menselijke conditie en manieren van expressie. Met haar collectief creëert ze werk dat energie, interactie en culturele kennis overbrengt aan een publiek van alle leeftijden.


made possible with the support of Citylab Pianofabriek, Destelheide, VGC, Kunstencentrum BUDA & STU Arts | the cast includes Briana Ashley Stuart, Mélanie De Poorter, Rémy Mpuki, & Yolien De Pue