Doe met je gezin mee aan een bijzonder theaterproject!

Op 10 november 2017 gaat de locatievoorstelling HUIS van Suze Milius van start in Brussel, en jij kunt daar deel van uitmaken. Wij zijn op zoek naar tweeoudergezinnen met 3 of meer kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar die willen meespelen! Jullie ontvangen elke keer een nieuwe gast, een man of vrouw, die voor even een plaats heeft in jullie gezin.

De repetities vinden plaats in september en oktober en tijdens de herfstvakantie, voorafgaand aan het eerste speelweekend. We willen graag twee keer per week bij jullie thuis repeteren gedurende vier weken. Repeteren kan zowel doordeweeks als in het weekend. Samen maken we een mooie planning. 

De voorstellingen zijn in het weekend van donderdag tot en met zondag. Verdeeld over die drie dagen vragen we jullie om 7 keer te spelen. Dat lijkt veel, maar de voorstelling zelf duurt maar 30 minuten. We kijk ook hier samen naar een voor jullie passende verdeling.

Speeldata
vr 10 > zo 12 november
do 16 > zo 19 november
do 23 > zo 26 november

Aanmelden en/of meer informatie nodig?
Hebben we je interesse gewekt of wil je meer weten over dit bijzondere project?
Stuur dan een mail naar Charlotte van Hassel: charlottevh@hotmail.com.

Hartelijke groet, ook namens het Kaaitheater,
Suze Milius

Publieksreactie uit een eerdere editie:
"Zonder enige dwang en op een volstrekt natuurlijke en haast surrealistische wijze was ik thuis op een voor mij vreemde plek. De manier waarop ik in deze situatie getrokken werd is verbluffend te noemen. De timing van de incidenten en voorvallen waren dusdanig dat ik geen tijd kreeg om het moment te overdenken. Ik moest in actie komen. Zelden ben ik zo overvallen door een situatie. Ook omdat er geen ander publiek was waar ik me achter kon verschuilen. Deze ervaring is in mijn geheugen gegrift."

Moeder van een deelnemend gezin (Rotterdam):
"De tijd dat we meededen aan huis hebben we als gezin veel samengewerkt. We hebben soms dingen moeten laten schieten en dat hebben de kinderen en wij allemaal gedaan omdat we het leuk vinden. Heerlijk om samen aan een project te werken dat zo bijzonder was. Zoveel voorstellingen. Zoveel nieuwe interacties. We zouden het zo weer doen.”

Kind van een deelnemend gezin:
"Juist omdat iedere voorstelling anders is, heb je steeds weer zin m het te doen. Er aan te beginnen. Iedere keer is nieuw, spannend en vooral ontzettend leuk."

Kijk verder

Suze Milius/House Crying Yellow Tears

HUIS

theater

HUIS
HUIS

productie

za 11.11 - zo 26.11.17

Stel je voor dat je voor één moment even iemand anders mag zijn. In HUIS word je uitgenodigd op een onbekende locatie. Door de onverwachte situaties waarin je terechtkomt, kun je niet langer als toeschouwer vanaf de zijlijn blijven toekijken: er is geen plek om je te verschuilen. Zonder enige dwang maar op volstrekt natuurlijke, haast surrealistische wijze word je onderdeel van een nieuwe ‘thuis’.