sharing

Er zijn geen toekomstige producties gepland voor sharing

FATSABBATS

TABOU

sharing

TABOU
TABOU
Kaaistudio's
vr 10.03 - za 11.03.23

Wat durven we nog steeds niet zeggen en tegen wie? Met TABOU organiseert FATSABBATS haar tweede sessie in de Kaaistudio’s met en voor Brusselse queer en geracialiseerde communities. Twee dagen en nachten lang stap je uit een aantal van je comfortzones en kan je misschien zelfs wonden helen.

FATSABBATS

TOTEM

workshop sharing party conversations

TOTEM
TOTEM
Kaaistudio's
vr 09.12 - za 10.12.22

FATSABBATS is een veelzijdig zelfbeheerd platform dat ‘safer spaces’ wil creëren met en voor Brusselse queer en geracialiseerde communities. Tijdens twee dagen en nachten in de Kaaistudio’s vol concerten, performances, tentoonstellingen en memorabele zweterige nachten, tonen en delen ze de brede knowhow van deze gemeenschappen.

Leila Alice

Het huis van Lilo

sharing

Het huis van Lilo
Het huis van Lilo
Kaaitheater
za 18.06.22

Het huis van Lilo is een plek voor pauze, een moment van rust en zachtheid. Je kan er thee drinken, zingen, en uitrusten met vrienden en geliefden.

Azahara Ubera & Engagement Research Lab

CoraL-Lab

sharing

CoraL-Lab
CoraL-Lab
Kaaitheater
za 07.03.20

Coral-Labs is een Brussels onderzoeksplatform op het kruispunt van feminisme en de podiumkunsten, geleid door Azahara Ubera. Sinds een half jaar komt een groep kunstenaars, activisten en denkers één keer per maand samen om manieren te vinden om zichzelf te choreograferen. Hulpmiddelen zijn beweging en discursieve praktijken, vanuit een postkoloniaal, posthumanistisch en trans-feministisch perspectief. Tijdens WoWmen! zullen ze hun bevindingen met je delen. Verwacht collectief denken, tegenstrijdigheden en frisse feministische bewegingen!