RE:RITE OF PASSAGE

Nieuwkomer, asielzoeker, student, expat… Iedere ‘aankomer’ heeft zijn eigen achtergrond, ervaringen en had ooit een andere thuis. Maar één iets verbindt ze: de zoektocht naar manieren om in Brussel te wortelen en relaties aan te gaan, met de stad en met elkaar. Hoe zoek je je weg in een nieuwe stad met andere gewoontes en gebruiken? En vooral: zonder je eigen geschiedenis los te laten?

Oude en nieuwe rituelen

Vanaf woensdag 18/04 schiet RE:RITE of Passage uit de startblokken om deze zoektocht een rituele vorm te geven. Paulo Guerreiro en Fleur Khani  nodigen je uit mee na te denken over leven in een gedeelde stad, via de kracht van oude en nieuwe rituelen. Het proces en het resultaat zal helemaal afhangen van de groep en de ideeën die daaruit ontstaan. Van fysieke oefeningen over in dialoog gaan met andere aankomers tot een middag de stad in trekken: op verschillende manieren kan aankomen in Brussel aan bod komen. Woensdag 20/06 volgt een toonmoment van de resultaten van deze zoektocht – om ook op deze manier een warm welkom uit te dragen.

Ik doe mee!

De sessies vinden plaats op elke woensdag tussen 18/04 en 20/06,
telkens van 13:00 tot 16:00 in het Kaaitheater (Sainctelettesquare 20, 1000 BXL).

Iedereen is welkom en vrij zijn/haar tijd te investeren in het project naar eigen wens. Laat je dus vooral niet tegenhouden door de vele dagen. Tijdens de eerste sessie (18/04) krijg je meer uitleg over de werkwijze en praktische afspraken. Het ideale moment ook om de coaches en andere deelnemers te leren kennen. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, kun je zeker vrijblijvend langskomen om kennis te maken.
 

Meer weten?
> productie@kaaitheater.be
> + 32 (0)4 78 51 74 28
> ook WhatsApp