Lees meer - BLOOD LTD by Bloet

Dit zijn de échte nieuwe kleren van de keizer

Tekst geschreven door niemand minder dan Bloet zelf. Meer informatie over de voorstelling en credits vind je hier.

Jan Decorte en Sigrid Vinks delen in deze voorstelling hun unieke expertise en radikale werkwijze met twee jonge kunstenaars/performers. Niet in een hiërarchische structuur, maar als medeplichtigen. Een soort ambulante school waar leerlingen ook leraars zijn in een artistieke democratie, abstrakt en poëtisch.

BLOOD LTD by Bloet – Jamais je n’oublierai la mort, heeft de densiteit van een zwart gat dat alle thema’s, standpunten, dogma’s en manifesten opslokt en van een betekenisloos nulpunt naar een betekenisvolle chaos evolueert, in een vol-ledig universum.

Jan Decorte, Oumar Dicko, Ika Schwander en Sigrid Vinks creëren een eigen theatertaal, een jargon absolu, licht, fluisterend en vluchtig.

Ze komen al hun beloften na: vrijheid en liefde.

Dit zijn de échte nieuwe kleren van de keizer.


Deze voorstelling is gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter, maatregel van de Belgische Federale Overheid: Casa Kafka Pictures Tax Shelter

There's more

Jan Decorte en Sigrid Vinks / Bloet

BLOOD LTD by Bloet

theater

BLOOD LTD by Bloet
BLOOD LTD by Bloet
Kaaitheater
di 09.11 - wo 10.11.21

Jan Decorte en Sigrid Vinks zetten de komende jaren in op samenwerken met jonge performers. BLOOD LTD by Bloet wordt een project met de densiteit van een zwart gat. Alle thema’s, visies, meningen, dogma’s en manifesten worden opgeslokt en evolueren van een betekenisloos nulpunt naar een betekenisvolle chaos. Jan Decorte en Sigrid Vinks creëren samen met Ika Schwander en Oumar Dicko een eigen theatertaal: licht, fluisterend en vluchtig.