Het INSIDE OUT festival is toegankelijk via een PAY WHAT YOU CAN-systeem.

We zijn bij Citylab heel erg blij om het werk van kunstenaars weer live te kunnen laten zien. De realiteit van kunst maken en zichtbaar maken is het afgelopen jaar verre van gemakkelijk geweest. In deze uitdagende tijden kiezen we voor een pay what you can-systeem.   

Je kunt dus zelf kiezen wat je betaalt voor een ticket, met als minimumprijs € 4 en als richtprijs € 13 per performance of programma-onderdeel. Om over het bedrag te beslissen, kun je jezelf afvragen wat je positie in de maatschappij is, in welke economische situatie je je bevindt of hoeveel privilege je geniet. Gezien we ons in verschillende socio-economische situaties bevinden betekent eenzelfde geldbedrag voor verschillende mensen niet dezelfde uitgave.

Het deel van de ticket-opbrengsten dat Citylab ontvangt, wordt direct weer geïnvesteerd in de trajecten van de kunstenaars die Citylab ondersteunt. Als je financiële situatie het toelaat, kan je jouw uitgave dus ook zien als een donatie voor het voortbestaan van het werk van nieuw-stedelijk Brussels talent. 

Zijn er geen tickets meer, maar wil je toch een donatie doen? Doneer dan op het rekeningnummer BE17438923256121 naar vzw DePianofabriek met de mededeling ‘donatie Citylab’.

There's more

INSIDE OUT – a festival by Citylab

INSIDE OUT – a festival by Citylab
INSIDE OUT – a festival by Citylab

vr 09.07.21 - zo 11.07.21

Als creatieve broedplaats voor kunst en artivism, ondersteunt Citylab Brusselse talenten bij het ontwikkelen en verbeelden van hun kijk op de stedelijke toekomst. Tijdens dit creatieve proces bepalen autodidacte kunstenaars hun eigen definitie van wat kunst is, en ontwikkelen ze een artistieke stem om hun herstories, hxstories of histories te vertellen. INSIDE OUT presenteert het podium- en audiovisuele werk van deze makers, op het scherm en op de scène. Je bent van harte uitgenodigd om actief deel te nemen aan deze ruimte waar kunst de trigger betekent voor ontmoeting, engagement en gemeenschap.