Applaus!

PROGRAMMA VOOR INDIVIDUELE BEZOEKERS

Studeer je Nederlands en heb je zin om een voorstelling te bezoeken? Het Kaaitheater, Kunstenfestivaldesarts, Bronks, KVS en Beursschouwburg bieden een toegankelijk kader voor anderstaligen en organiseren op maat gratis inleidingen of nagesprekken in eenvoudig Nederlands.

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Je werkt met mensen die Nederlands als nieuwe taal leren én zin hebben om Brussel op een artistieke manier te leren kennen? Het Kaaitheater organiseert gratis creatieve oefenkansen op maat voor groepen.

  • Kies één van de huizen uit die jij met je groep beter wil leren kennen (Kaaitheater, Beursschouwburg, KVS, Bronks of Kunstenfestivaldesarts)
  • Neem contact op met het huis van je interesse via onderstaande emailadressen
  • Bespreek naar wat jullie precies op zoek zijn: Applaus biedt minimum één, maximum 5 workshopsessies. Je bepaalt zelf de timing & hoeveelheid.
  • Twee begeleiders die het cultuurhuis goed kennen én overweg kunnen met Nederlands voor anderstaligen creëren creatieve workshops (rollenspellen/rondleidingen/ontmoetingen met kunstenaars).
  • Je krijgt de kans om in groep en onder begeleiding een voorstelling te bezoeken.
  • De groep leert in een artistieke context aan hun Nederlands vocabularium bouwen.

Neem contact op met:
Kaaitheater - audience@kaaitheater.be
KVS - delphine.somers@kvs.be
Bronks - hiske@bronks.be
Beursschouwburg - tickets@beursschouwburg.be
Kunstenfestivaldesarts - anne@kfda.be

Stefaan Van Brabandt

Socrates

theater

Socrates
Socrates
Kaaitheater
di 08.10.19

In deze theatermonoloog kruipt Bruno Vanden Broecke in de huid van een van de meest legendarische filosofen uit de geschiedenis. Enkele uren voor zijn dood blikt hij terug op zijn leven en denken. Het gedachtegoed van Socrates blijkt 2.400 jaar na datum nog niets aan waarde te hebben ingeboet.