TiNWwP x Timiss x Kaaitheater x Zinneke present

TiNWwP Closing Party - Joyful Joyful Joy

TiNWwP Closing Party - Joyful Joyful Joy
TiNWwP Closing Party - Joyful Joyful Joy

10.06.2023

We eindigen de eerste cyclus van There is nothing wrong with people, but you cannot self-love your way out of systemic oppression, met een feest! Onze laatste JOY editie wordt afgesloten met een hxstorische samenwerking met Timiss, Kaaitheater en Zinneke. Kom, reclaim en vier je innerlijke en uiterlijke JOY met ons.

We manifesteren dit moment voor een revolutionaire PARTY met het beste van de Brusselse DJ's, klaar om hun beste tunes te delen én onze vreugdevolle strijdlust aan te wakkeren!

Deze JOY-full date is co-curated met Timiss x Kassy, gehost door Zinneke, ondersteund door Citylab Pianofabriek en Kaaitheater en mogelijk gemaakt door onze mooie TiNWwP fam!

There's more

Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée

There is Nothing Wrong with People IV: Joy

There is Nothing Wrong with People IV: Joy
There is Nothing Wrong with People IV: Joy
za 10.06 - zo 11.06.23

There is Nothing Wrong with People, but you cannot self-love your way out of systemic oppression (TiNWwP) staat voor een vierdelig artivistisch programma, dat pleit voor geestelijke gezondheid en sociale rechtvaardigheid. De laatste editie staat in het teken van blijheid, met een tweedaagse zomerprogramma vol workshops, performances en lezingen en een memorabel slotfeest

Kwiheba, Rita Habib, Julia E. Dyck and others

Rest in Joy

workshop performance installatie

Rest in Joy
Rest in Joy
De Kriekelaar
zo 11.06.23

Welkom op de tweede dag van de JOY editie van TiNWwP. We wijden dit tweede deel aan Rest in Joy: een moment van collectieve fragmenten en manifestaties met artistieke installaties, meditaties, onze Tears of Joy en een Pleasure Portal Group Hypnosis.

Sihame Haddioui

Exhibit A

theater

Exhibit A
Exhibit A
De Kriekelaar
za 10.06.23

In Exhibit A probeert Haddioui haar familiegeschiedenis te verweven met de wereldgeschiedenis - van het intieme tot het politieke, waarbij ze kwesties van onderdrukking bekijkt door een prisma van lichamen in de marge. Door de schijnwerpers te richten op onzichtbaar gemaakte lichamen, nodigt Haddioui ons uit om, in een woedend vrolijke voorstelling, de mechanismen van onderdrukking in vraag te stellen die op haar lichaam en dat van haar familieleden worden uitgeoefend door kapitalisme, kolonisatie en het patriarchaat.

Sarah Bekambo, Anissa Boujdaini & Laura Nsengiyumva

Positive vibes only?

conversations

Positive vibes only?
Positive vibes only?
De Kriekelaar
za 10.06.23

'Toxische Positiviteit' kan worden omschreven als de druk om alleen positieve emoties te tonen, waarbij moeilijke emoties worden onderdrukt ten gunste van een vrolijke en vaak vals-positieve façade. Op deze JOY editie van TiNWwP nodigen we je graag uit voor een gesprek met activisten en kunstenaars om te reageren op dit gebod tot positiviteit dat we allemaal kunnen ervaren.