Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée citylab Pianofabriek

There is Nothing Wrong with People II: FEAR 

 There is Nothing Wrong with People II: FEAR 
 There is Nothing Wrong with People II: FEAR 

28.01.2023

Ieder deel van TiNWwp neemt je mee op een traject waar lichaam, geest en ziel verbonden zijn. De ervaring van de emoties woede, angst, verdriet en vreugde worden er collectief gedeeld. Na de collectieve verbinding met onze woede in september 2022, staat de Wintereditie van TiNWwP in het licht van ANGST. Wat maakt ons angstig? En hoe maken we van angst brandstof voor motivatie, zelfcompassie en wijsheid?


DAY PROGRAMME WORKSHOPS + TALK

14:30 Doors open 

15:00-18:00 Performing with Fear creative writing, poetry and performance with Aru Lee
WORKSHOP | open to black people and people of color | duration: 3H | EN (&FR) @dance studio > tickets

15:00-18:00 Brave Space: Body & Movement as Gateway to Healing with Femke Muylaert
WORKSHOP | open to all | duration: 3H | EN (&FR) @concert studio > tickets

18:00-19:00 Break with fear-ce suprises with a.o. Nabil Ennassouh & Val (Getoffmybroom & Back2soilbasics) > free

19:00 If fear could talk, what would it say? Speakers soon announced !
TALK I duration 1H I FR & EN @concert studio > free

 

NIGHT PROGRAMME PERFORMANCE + PARTY I tickets

20:00 Autokèn by Anne Corté 
PERFORMANCE  I duration 1H I in FR with EN & NL subtitles @theaterzaal > tickets

21:00 Collective dinner @bar & concert studio (price not included in the ticket)

22:30 > 03:00 PARTY > tickets
 with DJ RaQL, DJ Auncle Mymy & performance by Nabil Ennassouh I @bar & concert studio I extra tickets at the door from 21:00 onwards 


THERE'S NOTHING WRONG WITH PEOPLE is een intiem en onverbloemd antwoord op de vraag naar plaatsen en middelen die genezen. Het wil inspelen op de cruciale, door velen gedeelde behoefte om niet alleen onze innerlijke relaties te herdefiniëren, maar ook onze omgang met elkaar en onze omgeving. We zoomen in op de overlapping van mentale gezondheid en sociale rechtvaardigheid. Aan de hand van workshops, performances en gesprekken ontdek je op welke manier sociale condities en onderdrukkingssystemen een invloed hebben op het welzijn.

Neem actief deel aan collectieve verandering en nieuwe codes of conduct, in en rond jezelf. En vergeet niet: elke editie sluit af met een party, waarin Brusselse DJ’s hun beste beats delen en je inspireren tot vrolijke strijdlust!


• Dit programma is gecureerd door Johanna Couvée en Bouchra Lamsyeh, en is een samenwerking met Citylab Pianofabriek en vele andere inspirerende partners! Bouchra Lamsyeh is naast ‘doula voor cultuur’, multidisciplinair kunstenares, acteur, DJ, activiste en juridisch adviseur ook medeverantwoordelijk voor de artistieke programmering van het Bâtard Festival. Johanna Couvée is curator, maakt culturele ruimtes et begeleid workshops bij Citylab Pianofabriek. Ze is opgeleid als somatisch psycholoog en onderzoekt manieren om therapeutische praktijken, collectieve acties en sociale rechtvaardigheid met elkaar te verbinden.  

• Als creatieve broedplaats voor kunst en artivisme ondersteunt Citylab Pianofabriek Brusselse talenten bij het ontwikkelen en verbeelden van hun kijk op de stedelijke toekomst. In dit creatieve proces definiëren autodidacte kunstenaars niet alleen zichzelf, maar formuleren ze ook een antwoord op de vraag wat kunst is en ontwikkelen ze een artistieke stem om hun eigen herstories, hxstories, of histories te vertellen. In juli 2021 werkten Kaaitheater en Citylab Pianofabriek voor het eerst samen binnen de context van het Inside Out festival, dat fungeerde als een artistieke spiegel van het leven en de dynamiek, kansen en uitdagingen die in het hart van Brussel besloten liggen.     

“We zijn delen van ecosystemen en als die ecosystemen ziek zijn, moeten we collectief kijken hoe we dat kunnen helen in plaats van de focus alleen op onszelf te leggen.”- BRUZZ 

 


supported by Vlaamse Gemeenschap & Vlaamse Gemeenschapscommissie  

There's more

Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée

There’s Nothing Wrong with People III: GRIEF 

workshop performance muziek party

There’s Nothing Wrong with People III: GRIEF 
There’s Nothing Wrong with People III: GRIEF 
Kaaistudio's
za 01.04 - za 01.04.23

Ieder deel van TiNWwP neemt je mee op een traject waar lichaam, geest en ziel verbonden zijn. De ervaring van de emoties woede, angst, verdriet en vreugde worden er collectief gedeeld. Nadat we ons eerder collectief verbonden met woede en angst, gaat deze voorjaarseditie over VERDRIET. Wat veroorzaakt ons verdriet? Hoe kunnen we samen rouwen?

Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée

There is Nothing Wrong with People IV: Joy

There is Nothing Wrong with People IV: Joy
There is Nothing Wrong with People IV: Joy
za 10.06 - zo 11.06.23

There is Nothing Wrong with People, but you cannot self-love your way out of systemic oppression (TiNWwP) staat voor een vierdelig artivistisch programma, dat pleit voor geestelijke gezondheid en sociale rechtvaardigheid. De laatste editie staat in het teken van blijheid, met een tweedaagse zomerprogramma vol workshops, performances en lezingen en een memorabel slotfeest

Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée

There is Nothing Wrong with People I: ANGER

There is Nothing Wrong with People I: ANGER
There is Nothing Wrong with People I: ANGER
Kaaistudio's
za 24.09 - za 24.09.22

Ieder deel van TiNWwP neemt je mee op een traject waar lichaam, geest en ziel verbonden zijn. De ervaring van de emoties woede, angst, verdriet en vreugde worden er collectief gedeeld.
In deze eerste editie staat woede in de kijker. Neem actief deel aan collectieve verandering en nieuwe codes of conduct, in en rond jezelf. En niet te vergeten: elke editie sluit af met een party!