State of the Union

State of the Union
State of the Union

31.08.2017

Het TheaterFestival vangt aan met feestelijke en kritische toespraken: de State of the Union uitgesproken door een kunstenaar met renommee, de State of the Youth laat jong tegengeluid horen en ook internationaal perspectief met de State of the Other.
De eer voor de State of the Union valt dit jaar te beurt aan Fabrice Murgia, regisseur en directeur van Théâtre National in Brussel. De State of the Other wordt gebracht door regisseur, acteur en auteur Tiago Rodrigues, die sinds 2015 Teatro National D. Maria II in Lissabon leidt. Het glas wordt geheven. Iedereen is welkom!

There's more

VIDEO: State of the Union Theaterfestival 2017

VIDEO: State of the Union Theaterfestival 2017
VIDEO: State of the Union Theaterfestival 2017

Video

di 12.09.17

Traditiegetrouw vangt Het TheaterFestival aan met feestelijke en kritische toespraken. De State of the Union 2017 werd uitgesproken door Fabrice Murgia (artistiek leider van Cie Artarta en sinds 2016 artistiek directeur van Théâtre National in Brussel). De State of the Youth kwam dit jaar van Anne Breure (Veem House of Performance, Amsterdam). Voor internationaal perspectief tijdens de State of the Other nodigde het TheaterFestival regisseur, acteur en auteur Tiago Rodrigues uit, die sinds 2015 Teatro National D. Maria II in Lissabon leidt.