Abattoir Fermé [Mechelen]

Snuff (Index 1)

Snuff (Index 1)
Snuff (Index 1)

23.04 – 25.04.2009

Het Mechelse collectief Abattoir Fermé heeft in de voorbije jaren een sterk repertoire opgebouwd dat laveert tussen droom, hallucinatie en nachtmerrie. Met Snuff (Index 1) maakt Abattoir Fermé voor het eerst een productie voor de grote zaal, die in première gaat in het Kaaitheater.

Snuff (Index 1) is de eerste voorstelling in een nieuwe cyclus van Abattoir Fermé en zal naar alle waarschijnlijkheid worden gevolgd door State of Waste/Farce (Index 2) en I Am Become Death/Ah Pook (Index 3).

Met de Index-trilogie wil Abattoir Fermé de elementen catalogiseren waarmee de groep zijn theatrale en filmische werelden creëerde in eerdere voorstellingen als Tourniquet en Mythobarbital. Een index samenstellen die het Abattoiruniversum ordent, ontleedt en uitpuurt. Proberen gestalte te geven aan de droom van een oud, een nieuw en een utopisch universum.

Bekijk hier de videoreportage van klara.be

Listen
Listen
This is all I can remember
Certainly not all of it
Fragments of a scattered memory
We have to go back
Back
Back in time


a performance by Chiel van Berkel, Tine Van den Wyngaert, Ruth Becquart, Kreng, Sven Van Kuijk, Stef Lernous, Leo de Nijs | production Abattoir Fermé | co-production Kaaitheater, kc nOna (Mechelen), CAMPO (Ghent) a.o.