Brussel Helpt in het Kaaitheater

samen met BRUZZ

samen met BRUZZ
samen met BRUZZ

01.12.2018

Koppel het nuttige aan het culturele, en zak op 1 december af naar het Kaaicafé. Wij zorgen voor een lekker bord (al dan niet vegetarische) spaghetti, en jij helpt ToekomstATELIERdelAvenir hun werking verder uit te bouwen. Honderden maatschappelijk kwetsbare Brusselse tieners danken je alvast. Zo je wil, kun je die avond ook de performance All Inclusive van Julian Hetzel meemaken: een gitzwarte bevraging van de esthetisering van geweld.

> Bestel je spaghetti

• 'Brussel Helpt' is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met vele partners en de gemeenschapscentra. Op 1 december organiseert BRUZZ ‘de Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Deelnemen kan door spaghetti te eten op één van de vele gezellige locaties. Brussel Helpt kadert in 'De Warmste Week' van Studio Brussel.

There's more

Julian Hetzel

All Inclusive

theater

All Inclusive
All Inclusive
Kaaitheater
za 01.12.18

Julian Hetzel bevraagt de esthetisering van geweld en de explosieve kracht van oorlogsbeelden. Vertrekkende vanuit het principe van ‘creatie door destructie’, importeerde hij enkele kilo’s oorlogspuin uit Syrië. De brok-stukken transformeerde hij in Europa tot kunst. All Inclusive plaatst kunst naast oorlog, toeristen naast vluchtelingen, en verbindt realiteit met verbeelding.