Andrea Gallo Rosso

Pièce per CINQUE [COVID version]

Pièce per CINQUE [COVID version]
Pièce per CINQUE [COVID version]

29.10.2020

Als gevolg van de sociaal economische situatie, beweegt een groot aantal mensen de wereld rond in massale migratiestromen. Het directe gevolg in onze samenleving is een sterk gevoel van angst en conflict. Pièce per Cinque is een artistiek onderzoek en multidisciplinaire dansvoorstelling over de ontmoeting tussen 'nieuw' en 'oude' burgers. 

• Andrea Gallo Rosso is een Italiaanse choreograaf die sinds 2020 in Brussel woont.


choreography/movement Andrea Gallo Rosso | music/video Andrea Cauduro | in collaboration with Centro Nazionale di Produzione della Danza Scenario Pubblico | with the support of CEDAC Sardegna - multidisciplinar regional circuit | within the project choreographic residencies Lavanderia a Vapore, La Factory – théâtre de L'Oulle de Avignone | thanks to INTERPLAY Festival, CROSS Project 

There's more

Mouss Sarr

Black

dans

Black
Black
Kaaistudio's
do 29.10.20

In Black vertrekt Mouss Sarr van zijn persoonlijke gevoel tussen twee werelden te vallen als Belg met Senegalese roots. Al dansend interpreteert hij teksten van een Afro-Amerikaanse schrijfster wiens ervaringen hij ondanks de afstand (h)erkent. Een voorstelling over identiteit, racisme, kolonialisme en communautarisme in het licht van de actualiteit.

Salim Haouach

The One (Et Demi) Man Show

theater

The One (Et Demi) Man Show
The One (Et Demi) Man Show
Kaaistudio's
do 29.10.20

Wie weet vandaag wat een man is of zou moeten zijn? In welke mate worden genderrollen bepaald door sociale en culturele kaders? Wat moet je als man met de uiteenlopende en veranderende verwachtingen rond mannelijkheid? En hoe spreek je daar andere mensen op aan? In deze als een tv-show opgebouwde voorstelling, stelt acteur Salim Haouach niet alleen zijn eigen denkbeelden over man-zijn in vraag, maar ook die van het publiek.