Einat Tuchman/Espacetous

Marché Bildy Markt

Marché Bildy Markt
Marché Bildy Markt

26.03 – 25.06.2022

Elke laatste zaterdag van de maand nodigt Einat Tuchman je uit op de Marché Bildy Markt in de Molenbeekse Gare Maritime. Deze nieuwe lokale markt is een ontmoetingsplek, waar je samen vorm geeft aan een duurzamere toekomst. Artistieke evenementen, zoals concerten, workshops of interactieve performances, zetten er elke maand een verbindend thema in de kijker.

Op de Marché Bildy Markt kan je lokaal en anders consumeren: je koopt er producten gemaakt door inwoners van Molenbeek en Laken, lokale boerderijen staan er met hun oogst aan democratische prijzen, je kan er workshops volgen en hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar in het praatcafé!

• Kunstenares Einat Tuchman woont en werkt sinds enkele jaren in de Molenbeekse buurt Maritime. Nadat ze er een aantal buurtprojecten ontwikkelde, voelde ze de nood om een groter kader op te zetten om verschillende projecten, lokale initiatieven en organisaties samen te brengen. Tijdens WoWmen!20 presenteerde ze Other Enter in het Molenbeekse buurthuis Espacetous, en tekende ze ook voor Orla Barry’s monoloog Spin, Spin, Scheherazade.

 

PROGRAMMA 25/06

18:30 Gnawa Black Koyo (concert)

 


artistic coordination Einat Tuchman | artists Juan Cizmar , Martha Balthazar , Azahara Ubera Biedma, Gosie Vervloessem | coproduction Kaaitheater