Global Divestment Day

Love Life: Hate Fossil Fuels

Love Life: Hate Fossil Fuels
Love Life: Hate Fossil Fuels

14.02.2015

Desinvesteren!

14 februari is door het platform 350.org uitgeroepen tot 'Global Divestment Day', een wereldwijde actiedag waarop instellingen worden opgeroepen om hun investeringen in de fossiele brandstoffenindustrie terug te trekken. 'Love Life: Hate Fossil Fuels’ is een avontuurlijke dag van creatief verzet, in het gezelschap van een internationale groep artiesten en klimaatactivisten.

Er wordt samen gegeten en informatie uitgewisseld, je hoort meer over de plannen om actie te voeren tijdens de VN-klimaattop in Parijs, en je krijgt een proefopleiding in burgerlijke ongehoorzaamheid om je op te warmen voor het 'action speed dating’ event: in kleinere groepjes voeren we 'geheime missies’ uit op verschillende plekken in de stad. Wanneer de avond valt, keren we terug naar het Kaaitheater en vieren we samen met onze nieuwe rebelse vrienden dat het leven het wint van de winst.

Zeker meebrengen: eten om te delen en felle liefde om weg te geven.

We sluiten de Global Divestment Day af met een spetterend feest!

Programma:

10u: Workshops
13u: Lunch
14u: Op missie in de stad 
19u: Avondeten aan democratische prijs door volkskeuken
20u30: Live concert B-Road Bastards
21u30: DJ Mensch, Erger Je Niet! & DJ Fractal Mind


Supported by The Climate Coalition, Climate Express, The Laboratory of Insurrectionary Imagination, 350.org, Vredesactie/Agir pour la Paix & Platform