La Piscine

La Piscine
La Piscine

20.03 – 24.03.2018

La Piscine laat de praktijken en werken van verschillende kunstenaars samenkomen, steeds gericht op één enkele toeschouwer. Net zoals een zwembad het kolkende water samenhoudt, wil La Piscine een ruimte zijn waarin artistieke activiteiten door elkaar lopen en elkaar transformeren – met elke resulterende ontmoeting een unieke ervaring én kunstwerk. Van een wandeling met gesloten ogen tot een gesprek, van een bad tot een dutje tussen objecten en geluiden, van een audiogids tot kaarten en drankjes… samen met een van de artiesten stippel je een parcours uit doorheen de Baden van het Centrum, in hartje Marollen. Deze één-op-één-sessie zal je manier van aandachtig zijn radicaal in vraag stellen.

 


with Julie Laporte, Myriam Lefkowitz, Yasmine Youcef, Geraldine Longueville, Jean-Philippe Derail & Florian Richaud
created by Jean Philippe Derail, Valentina Desideri, Ben Evans, Alkis Hadjiandreou, Julie Laporte, Myriam Lefkowitz, Géraldine Longueville, Florian Richaud, Simon Ripoll-Hurier & Yasmine Youcef

There's more

VIDEO: La Piscine

interview with Geraldine Longueville & Myriam Lefkowitz

VIDEO: La Piscine
VIDEO: La Piscine

Video

do 29.03.18

La Piscine laat de praktijken en werken van verschillende kunstenaars samenkomen, steeds gericht op één enkele toeschouwer. Van een wandeling met gesloten ogen tot een gesprek, van een bad tot een dutje tussen objecten en geluiden, van een audiogids tot kaarten en drankjes… samen met een van de artiesten stippel je een parcours uit doorheen de Baden van het Centrum, in hartje Marollen.