KlappSquad & ROBIN

Klapping initiation

Klapping initiation
Klapping initiation

24.09.2021

Een nieuwe straatdans met roots in voetbal.

Klapping is een nachtelijke bedevaart naar een buitengesloten veld, een dansritueel dat wordt geactiveerd door beweging, voetbal-truitjes, vuurpijlen en folklore.

Klapping speelt zich af op een Brussels cementveld, om er de wortels van voetbalcultuur en -beweging uit te halen en die opnieuw aan te passen aan de stijl van hedendaagse stedelijke dansculturen – zoals B-boying en Krumping. Het resultaat is een nieuw soort streetdance. Het is een fantastische ontmoeting tussen onwaarschijnlijke groepen en een surrealistische en energieke, ervaring voor mensen uit alle wandelgangen.

Meeting point: Kaaitheater.
Klapping locatie: geheim!

Mahy Nambiar is een Sri Lankaanse Tamil-voetballer. Hij werd in Frankrijk geboren als kind van ouders die het conflict in Sri Lanka ontvluchtten. Hij was lid van het nationale voetbalteam van Tamil Eelam, dat de niet-erkende staat Tamil Eelam vertegenwoordigt, in Sri Lanka, waar hij deelnam aan de CONIFA-wereldbeker voor niet-erkende staten. Op 3-jarige leeftijd verhuisde hij naar Londen. Hij speelde voor verschillende academieteams van hoog niveau, waaronder Watford en Whyteleafe. In 2018 maakte hij zijn theaterdebuut met Mercenary in het London International Festival of Theatre. Hij is een Klapper sinds 2018, zich opwerkend van de rang van "Rezzie" naar "First "* 


concept by Ahilan Ratnamohan | facilitated by Utility Mahy & Rabina

[*part of the Klapping hierarchy, take part in the Initiation to find out more.]

There's more

Ana Pi

A world tour of urban dance in ten cities

lecture performance dans

A world tour of urban dance in ten cities
A world tour of urban dance in ten cities
Kaaitheater
vr 24.09.21

Van Zuid-Afrika tot Jamaica, van de Verenigde Staten tot Angola... De jonge Braziliaanse choreografe Ana Pi geeft een rondleiding doorheen de wereld van urban dances, langs tien steden en aan de hand van tien verschillende danssoorten. Elke straatdans is verbonden met een stad, haar geweld en onrechtvaardigheid, maar ook met zinderende energie. Ana Pi maakte Tour du monde des danses urbaines in 2014. Sindsdien presenteerde ze het stuk meer dan 400 keer over de hele wereld, voor publieken van alle leeftijden.