IT'S EXTRA | NECROPOLIS

 IT'S EXTRA | NECROPOLIS
 IT'S EXTRA | NECROPOLIS

28.10 – 29.10.2022

Met IT’S EXTRA nodigen we je uit wat langer te blijven en iets extra te ervaren. Kunstenaars gidsen je door het universum van hun voorstelling en kiezen hier verschillende vormen voor: napraten met een drankje in het decor, je verdiepen in een nagesprek of debat, bijleren in een workshop of je laten gaan op de danslvoer!

Na de voorstellingen van NECROPOLIS maken we telkens tijd voor een gesprek:

Op vr 28/10 is er een panelgesprek met Mathilde Du Jardin (Centre de recherches pénalité, sécurité & déviances - ULB), Elena Bizi (Euromed Rights), Geert Ates (United for Intercultural Action) en Abolish Frontex-leden Celine De Vos & Johanna Dupuis. Gemodereerd door An Vandermeulen (Globe Aroma).

Op za 29/10 is er een nagesprek rond de voorstelling met Arkadi Zaides en Emma Giola, gemodereerd door Rachida Lamrabet.

 

There's more

Arkadi Zaides

NECROPOLIS (18+)

performance dans

NECROPOLIS (18+)
NECROPOLIS (18+)
De Kriekelaar
vr 28.10 - za 29.10.22

Arkadi Zaides en zijn team stellen een archief samen van lichamen die enkel en alleen in Europa toegelaten worden omdat ze levenloos zijn. NECROPOLIS is een uitnodiging om een spookachtig virtueel landschap zintuiglijk te onderzoeken en je verantwoordelijkheidsgevoel en rol als burger te bevragen.