Prijzen & abo's

Abonnementen

1. KLEIN ABO:
Kies 4 of meer verschillende voorstellingen en je krijgt 25% reductie op de basisprijs. Boek je later extra voorstellingen, krijg je dezelfde reductie. Voor een basisprijs van € 10 of minder bestaat geen reductietarief. → KOOP NU

2. GROOT ABO: Kies 10 of meer verschillende voorstellingen en je krijgt 50% reductie op de basisprijs. Boek je later extra voorstellingen, krijg je dezelfde reductie. Voor een basisprijs van € 10 of minder bestaat geen reductietarief. → KOOP NU

 

Prijzen

De prijzen vermeld bij de voorstellingen zijn de basisprijs, de reductieprijs en de prijs voor wie jonger is dan 26.

— 65+, werkzoekenden en mensen met een beperking: je betaalt de reductieprijs op vertoon van legitimatie. We aanvaarden de European Disability Card.
— oKo-lid of artiest met een kunstenaarskaart? Je betaalt de reductieprijs op vertoon van legitimatie.
— Jonger dan 26? Je koopt je tickets aan € 10 per voorstelling, op vertoon van je identiteitskaart en zolang er beschikbare plaatsen zijn.

 

Online reserveren en zelf afprinten

Je kan je tickets online bestellen en bewaren op je smartphone of thuis printen. Da’s handig en goedkoop. Wil je je tickets via de post krijgen? Dat kan, mits een toeslag van € 2,50 voor de verzendingskosten.

 

Cadeaubon

Schenk een avond theatergenot (of meer dan één)! Kies zelf het bedrag dat de ontvanger een jaar lang kan benutten, aan de ticketbalie of online. Het restbedrag blijft beschikbaar, dus je hoeft het volledige bedrag niet in één keer uit te geven. → KOOP NU

 

Paspartoe, Article 27, Stuvocheque, Arsène 50

Het Kaaitheater aanvaardt Paspartoe, Article 27, de STUVOcheque, en verkoopt tickets via Arsène 50.
Mensen met een beperkt inkomen betalen via Paspartoe slechts € 2 voor een voorstelling.
Via Article 27 betalen personen uit kwetsbare groepen € 1,25 per ticket.
Via Arsène50 kan je last-minute een ticket aan halve prijs kopen.

 

Scholen

Ons programma is geschikt voor studenten vanaf 16 jaar. Studenten en begeleidende leraars betalen de eenheidsprijs van € 10. 
Om te reserveren mail je naar publiekswerking@kaaitheater.be of bel je naar het bespreekbureau via 02 201 59 59.
Voor een persoonlijke toelichting van ons programma maken we met plezier een individuele afspraak bij een koffie in het café.